Sekrete dhe mistere: E vërteta e gjashtë ndërtesave më të famshme në botë

Përpos arkitekturës dhe madhështisë që mbartin, ndërtesat dhe statujat ikonë të botës, fshehin detaje mistike që shumë pak prej nesh…