Scientific American/ Cila është gjuha më e vjetër në botë? – Përktheu Arben Kallamata

Në të katër anët diskutohet se cila është gjuha me origjinën më të hershme Nga Lusi Tu në 24, gusht…

SCIENTIFIC AMERICAN (1942) / GJON MILI DHE METODA E BLICIT TË SHUMËFISHTË STROBOSKOPIK

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 22 Mars 2023 “Scientific American” ka botuar, në mars të 1942, në faqet n°152-153, një shkrim…