Pikturat e Shqipërisë që u zbuluan nga Robert Elsie 

Robert Elsie nuk ishte vetëm albanologu dhe studiuesi i letërsisë por dhe hulumtuesi, kërkuesi. Një meritë të veçantë kanë edhe…

Homazh/ Robert Elsie, albanologu kanadez që prehet në tokën shqiptare – Nga Blerina Ruka

Botimi në anglisht i veprës “Lahutës e Malcís” Autor, përkthyes dhe albanolog, një studiues i pazakontë i kulturës shqiptare, padyshim…