In memoriam/ Petro Marko-mendimtar libertin, rebel në jetë dhe në letërsi- Nga Luan Rama

Ndërsa sjell në mendje atë ditë të ftohtë e të hidhur të 27 dhjetorit të vitit 1991, kur në Tiranën…