CARMEL VALLEY OUTLOOK (1968) / NELO DRIZARI, BAKLLAVA SHQIPTARE DHE BIOGRAFIA PËR SKËNDERBEUN ME RASTIN E 500 VJETORIT TË VDEKJES

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 4 Qershor 2023 “Carmel Valley Outlook” ka botuar, me 7 shkurt 1968, në faqen n°13, një…