Shija e tragjedisë së vërtetë që po përjetojnë universitetet tona publike – Nga Ndriçim Kulla

Ndërsa pedagogët e universiteteve shtetërore janë rikthyer tek halli i tyre i vjetër, mbijetesa; rektorët, dekanët dhe administratorët duken të…