Aktivisti shqiptar Nador Bakalli: Do takojmë kongresmenin që po heton McGonigal në SHBA, do i kërkojmë …

Aktivisti shqiptar që jeton e punon mes Kanadasë dhe SHBA-së, Nador Bakalli duke folur në ‘Task Force’ në SYRI TV…