Kujtime nga ditari i Franc Kafkës, për Aleksandër Moisiun – Nga Moikom Zeqo

Franc Kafka (Franz Kafka) e ka njohur dhe ka qenë adhurues i aktorit Aleksandër Moisiu. Në “Ditarin e tij” Kafka…

Epoka e kaosit të opinioneve – Nga Moikom Zeqo

Në fundin e vitit të kaluar, kryeredaktori i Ditës, Adrian Thano, më dërgonte një email, ku më thoshte të shkruaja…

Për Nolin, Migjenin dhe Moikomin – Nga Bedri Islami

I mundi nga mendja dhe forca e shpirtit: Për Fan Nolin Në Shqipërinë e të gjithë brezave nuk ka pasur e…