Migjeni, uragan i përjetësisë – Nga BEHAR GJOKA

Fjala letrare, poezia e gdhendur në përmbledhjen “Vargjet e lira”, një shenjë unike e letrave shqipe për verbin unik, të…

Për Nolin, Migjenin dhe Moikomin – Nga Bedri Islami

I mundi nga mendja dhe forca e shpirtit: Për Fan Nolin Në Shqipërinë e të gjithë brezave nuk ka pasur e…