Metamorfoza e krimit dhe e…, medias! -Denada Kola Jushi

Sa euro i jepte bosi i krimit të dashurës së tij? Çfarë çante i dhuroi? Ku e çonte për pushime?…

“Metamorfoza”, një udhëtim në botën e Franz Kafkës – Nga Blerina Ruka

“Metamorfoza”, kryevepra e Franz Kafkës, është vepra klasike letrare që ka mbështetur disa shkolla të letërsisë moderne. Kafka flet në…