GAZETA AMERIKANE (1929) / MBRETI ZOG, ME NDIHMËN E FONDACIONIT ROCKFELLER DHE SHKENCËTARIT TË HARVARDIT, NIS LUFTËN KUNDËR MALARIES NË SHQIPËRI

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 1 Mars 2023 “St. Louis Post-Dispatch” ka botuar, të dielën e 14 prillit 1929, në faqen…