Leonard Cohen/ Gjashtë akordet që u bënë baza e këngëve dhe muzikës sime – Përktheu Artan Gjyzel Hasani

Nga: Leonard Cohen (fjalim i mbajtur në Madrid më 2011, në ceremoninë e marrjes së çmimit letrar “Premios Princesa de…

Leonard Cohen, këngëtari i famshëm që u nderua edhe si poet

  Leonard Norman Cohen u lind në 21 shtator 1934 dhe u nda nga jeta më 7 nëntor 2016. Ai ishte…