LA SEMAINE LITTÉRAIRE (1912) / UDHËTIM NË SHKODËR TË SHQIPËRISË – RRËFIMI I GAZETARES DHE SHKRIMTARES ZVICERANE NOËLLE ROGER

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 1 Shkurt 2023 “La Semaine littéraire” ka botuar, me 2 nëntor 1912, në faqet n°524 –…