Për kujtime të paharrueshme, Alban Skënderaj dhe Miriam Cani në Montreal më 19 shkurt

Dolce Noche Event do të mirëpresë artdashësit shqiptarë në Montreal në recitalin e të mirënjohurve Alban Skënderaj dhe Miriam Cani.…