Diaspora për Shqipërinë e Lirë: Nëse zgjedhjet mbahen pa votën emigrantëve, do të jenë antikushtetuese

I ftuar në emisionin A Show në SYRI TV me moderatorin Adi Krasta ishte politiologu në SHBA dhe anëtari i kryesisë…

RADO CANADA VISA – Bursat për Liderët e së Ardhmes

Rado Canada Visa është një kompani imigracioni me bazë në Kanada, e themeluar nga Dr. Klodian Rado, i cili emigroi…