(1937) / “TRE LEKË DERI NË DURRËS” – KUR SHKRIMTARI DHE GAZETARI BRITANIK HARRY HODGKINSON RRËFENTE UDHËTIMIN E TIJ NËPËR SHQIPËRI

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 22 Prill 2023 “The Christian Science Monitor” ka botuar, të mërkurën e 7 prillit 1937, në…