Albanian Montreal Press, komuniteti shqiptar dhe viti 2022 – Nga Blerina Ruka

Në largim të vitit 2022, AMPress futet në vitin e saj të 6 të informimit të shqiptarëve në Kanada dhe…

Dr. Bledar Kurti: DITA E TRE MAJIT 1808 e Francisco Goya

Teksa vëren tablonë Dita e Tre Majit, 1808 (1814) mendja e shikuesit qëndron larg perceptimit të artit si estetikë, burim ngjyrash e…

KANADA/ Ontario shpall gjendjen e dytë të jashtëzakonshme

Nga Shani Pnishi Qeveria e Ontarios në Kanada ka shpallur gjendjen e dytë të jashtëzakonshme që nga fillimi i pandemisë…