Shkelën të drejtat e njeriut, Kanadaja sanksionon anëtarët e Gardës Revolucionare të Iranit

Qeveria kanadeze ka vendosur sanksione ndaj 12 zyrtarë të lartë të Gardës Revolucionare Islamike të Iranit dhe të Forcave të…