Kujtime nga ditari i Franc Kafkës, për Aleksandër Moisiun – Nga Moikom Zeqo

Franc Kafka (Franz Kafka) e ka njohur dhe ka qenë adhurues i aktorit Aleksandër Moisiu. Në “Ditarin e tij” Kafka…