Ku ndryshon diktatura nga kleptokracia?! – Nga Albi Xhunga

Njeriu në diktaturën komuniste Një nga efektet më të tmerrshme të një diktature është padyshim shpërfytyrimi i karakterit dhe dinjitetit…