KANADA/ Dhëmbët e qumështit dhe rëndësia e tyre, flet mjekja stomatologe Entela Xhillari

Toronto- KanadaShpeshherë, në jetën e përditshme dëgjojmë prindër që thonë: ”S’ka gjë, le të prishet, se dhëmbi qumështit është” ose…