Çfarw është një fotografi? – Përgjigjja e fotografit shqiptar Gjon Mili …. dhe një koment për librin e tij “Fotografi dhe kujtime”

Takimi i blicëve (flashëve) — Ishte në fillim të viteve 1930 kur Gjon Mili, i cili studionte në atë kohë ndriçimin…