KANADA/ Projektet arsimore dhe edukative që marrin jetë nga anëtarët e “Foleja e Shqiponjave” në Kalgari

Nga Danjela Lumani (Bregasi)“Së bashku mundemi!”-kjo shprehje më solli ndërmend porosinë e fundit të Skënderbeut, i cili i mblodhi të…