Maestro Bujar Llapaj, ambasador i artit dhe i kulturës shqiptare në Kanada

Vancouver- British Columbia Dirigjenti shqiptar me banim dhe aktivitet në Vankuver është artist i mirënjohuri i muzikës klasike ballkanike. E…