“Gruaja që e dashuroi dhe e vrau me heshtje”, një roman për t’u lexuar – Nga Bledar Kurti

“Gruaja që e dashuroi dhe e vrau me heshtje” është romani i ri i autorit Bledar Kurti. Kjo vepër i…

Presidenca e paharruar e John. F. Kennedy – Nga Dr. Bledar Kurti

Më 22 nëntor, 1963, u nda nga jeta në mënyrë tragjike John F. Kenendy, Presidenti i 35-të i SHBA, i…