CENSI 2023 DHE DEBATI FETAR – NGA ARBEN KALLAMATA

Nga sot, 18 shtator, deri në 30 tetor 2023 në Shqipëri Instituti i Statistikave zhvillon Censin, regjistrimin e përgjithshëm të…

Scientific American/ Cila është gjuha më e vjetër në botë? – Përktheu Arben Kallamata

Në të katër anët diskutohet se cila është gjuha me origjinën më të hershme Nga Lusi Tu në 24, gusht…

TORONTO/ Arben Kallamata prezanton në Kanada romanin historik “Un Mort”

Promovimi i një libri në diasporë është një ngjarje emocionuese e cila gjeneron një varg aktivitetesh që përfshijnë jo vetëm…