TORONTO / Drama “Zgjoi (Hive)”, më 15 prill për herë të parë për komunitetin shqiptar

Toronto- OntarioAlbanian Movie dhe Elona Temali, pas suksesit të komedisë “Dashuri & Turbulenca”, do të sjellë këtë fundjavë në Toronto…