Seriali më i shikuar i 2020

Seriali më i shikuar i 2020

Anya Taylor-Joy luan rolin e Beth në serialin “The Queen’s of Gambit”, mban rolin e protagonistes, një talente shahu e destinuar që të bëhet më e mira në botë, përkundër varësisë nga droga dhe alkooli që i rrezikojnë suksesin dhe lumturinë.

“The Queen’s of Gambit” erdhi nga askund, por papritmas, u duk sikur të gjithë po flisnin për të. Koha e filmit ishte perfekte. Ndërsa netët dhe ditët bëheshin më të ftohta, ishte seriali për aq tërheqës sa ishte i bukur për t’u parë, një fantazi triumfuese me një anë të zymtë.

Përshtatur nga romani i Walter Tevis i vitit 1983, është një histori e moshës që vjen pas gjeniut të shahut Beth Harmon në ngritjen e saj në dominimin e botës. Ajo mësoi të luante në të njëjtin jetimore ku mori një varësi të fëmijërisë ndaj qetësuesve dhe të dy do të dominonin vitet e saj të adoleshencës.

Seriali e ndoqi atë nga lojërat e para të parakohshme në bodrum me portierin i cili ushqeu talentin e saj, përmes turneve lokale, turneve kombëtare, dhe përfundimisht, deri në Moskë, ku u vu përballë më të mirëve në botë.

administrator

Related Articles