Nador Bakalli: Bordet neokomuniste nuk i gjen në asnjë vend të botës, po dëmtojnë ekonominë

Nador Bakalli: Bordet neokomuniste nuk i gjen në asnjë vend të botës, po dëmtojnë ekonominë

Nador Bakalli nga Diaspora për Shqipërinë e Lirë ishte i ftuar në Task Force në SYRI TV me Sonila Meço ka folur për inflacionin, dhe deklaratat e qeverisë se në Zvicër dënohesh 3 vjet burg nëse ‘shpërdoron’ energjinë.

“Keqardhje e madhe që në kemi lejuar që kryeministri dhe vendi ynë të përfundojë në këtë gjendje, kujtojmë edhe videot e konflikteve banale nga Algjeria që KM e i paraqiste sikur policia spanjolle rreh qytetarët e saj për mosrespektimin e rregullave të pandemisë. Është e papranueshme që një kryeministër arrin dhe merr një link e na e servir këtë si të vërtetë. Ai si drejtues qeverie duhet të vërtetojë informacionet sepse të thuash se në Zvicër dënohesh 3 vjet burg pë shpërdorim energjie është skandaloze.

Kryeministri i vendit ka thënë se inflacioni në Shqipëri është 9.1% dhe pensionet do t;i indeksojë në masën kompleksive 7.5%. Kjo deklaratë është evazive nga ana e tij, sepse nuk flet për kushtet e indeksit, kur fillon kjo rritje dhe si aplikohet. Me pak fjalë, është e mjegullt”. Këto artificat me borde neokomuniste janë propagantë dhe nuk zgjidhin asgjë por vetëm e kanë përkeqësuar dhe vështirësuare njerëzve jetën” u shpreh Bakalli,
kujtojmë dhe situatën kur ishim në pandemi me videot që njerëzit rriheshin rrugëve nga autoritetet.

administrator

Related Articles