Montreal/ Koncerti i jashtëzakonshëm i Alban Skënderaj

Montreal/ Koncerti i jashtëzakonshëm i Alban Skënderaj

Montreal-Quebec
Kantautori shqiptar Alban Skënderaj, përfundoi turneun koncertor në dy nga qytetet më të mëdha të Kanadasë, në Toronto e Montreal.
I ardhur për herë të parë në Montreal të Quebec në THÉÂTRE PARADOXE, Skënderaj performoi mbrëmë përpara artdashësve shqiptarë, fansat e të cilit patën mundësi ta dëgjojnë live me kompozimet e deritanishme të risjella në mënyrë krejt të re.
U desh vetëm një javë reklama nëpër rrjete sociale që biletat e dy netëve të koncertit në Toronto e Montreal të shiteshin me shpejtësi marramendëse.

Me ftesë të Bashkësisë Shqiptare në Montreal, Albani Skënderaj dhe kryesia e Bashkësisë, u kujdesën të sillnin për publikun shqiptar por jo vetëm, një koncert recital me një standard të lartë në të gjitha elementët, jo vetëm muzikë, por edhe cilësi zëri, ndriçim etj. 

Hapja e koncertit iu besua këngëtares shqiptare me banim në Monteal, Xhoana Bejko. Xhoi solli emocionet e para të koncertit me një repertor të zgjedhur shqip duke performuar live përpara spektatorit.  

Gjatë mbrëmjes, Albani Gjatë mbrëmjes, Albani falenderoi herë pas here publikun për emocionin dhe energjinë e jashtëzakonshme. Kështu, kantautori Skënderaj premtoi se një projekt në vazhdimësi do ta risjellë më pranë fansave në Kanada.


administrator

Related Articles