MARKET UPDATE/ Orges Hysi, Odris Koço: Përditësimi i tregut ekonomik mbi Real Estate dhe kreditë për vitin 2023

MARKET UPDATE/ Orges Hysi, Odris Koço: Përditësimi i tregut ekonomik mbi Real Estate dhe kreditë për vitin 2023

Toronto – Ontario

Ashtu siç ishte lajmëruar edhe në posterin e shpërndarë një javë me herët, komuniteti shqiptar në Toronto në bashkëpunim me Shoqatën Bashkësia Shqiptaro-Kanadeze, organizuan takimin informativ për diskutim mbi temën e Real Estate dhe Mortgages.
Eventi informativ u prezantua nga dy expertët dhe profesionistët më të njohur shqiptar në GTA, Mortgage Agent Orges Hysi i Vine Group si dhe Broker Odris Koço i Re/MAX Hallmark. Falë një përvoje të përbashkët prej afro 30 vitesh në fushën e Real Estate, Mortgages dhe financa, Hysi dhe Koço informuan komunitetin si asnjëherë tjetër në këtë fushë duke përfshirë çështje thelbësore si ekonomia, inflacioni, interesat bankare për mortgage, ku janë sot mundësitë për të investuar në blerje apo për të shitur, llojet e mortgage për situatën e sotme dhe çfarë pritet në këtë indrustri në një kohështrirje 5 deri në10 vitet e ardhshme.

Prania e komunitetit vlerësoi takimin ekononik duke dhënë feedback totalisht pozitiv me kërkesën per më shumë evente të tilla dhe të kësaj cilësiekualiteti. Të pranishmit në takim hsprehën interes për kohën ideale të investimit në blerje apo në shitje, cilat janë llojet e kredive që mund ti përshtaten inflacionit të sotëm, cila është panorama e ekonomisë post-covid, cilat jan shanset e lëkundjeve të çmimeve mbi pronat ne te ardhem,  si bëhet vlerësimi i pronave etj.  

Për të tjerët që nuk patën mundësitë ta ndjekim takimin e djeshëm, dhe nëse do të kenë nevojën e këshillimit të specialistëve, mund ti kontaktoni si më poshtë:

Orges Hysi Mortgage Agent 6479881170

Odris Koço Broker 416 707 1924

administrator

Related Articles