KOMPANIA PRIO AUTO-SHITJE | PRIO AUTO SALES

KOMPANIA PRIO AUTO-SHITJE | PRIO AUTO SALES

Prio Auto Sales është një kompani-tregëtimi makinash të përdorura, në pronësi dhe menaxhim familjar, e themeluar në vitin 2016. Gjithçka filloi pas një ideje për të bashkuar përvojën vetjake në industrinë e automobilave të çdo anetari te familjes, në funksion të një qellimi të perbashket, të një biznesi familjar në shërbi të komunitetit, për ta bërë blerjen e makinave një përvojë pa stres për të gjithë . Çfarë na bën të ndryshëm? Epo, le të themi gjithçka. Së pari ne i trajtojmë klientët tanë si familje. Kërkimi për makinën e duhur tek një tregëtar makinash, në jo pak raste dhe për arsye nga më të ndryshmet mund të dështojë e të kthehet në makth. Askush më mirë se ne, deri dje blerës e sot shitës, nuk e kupton këtë. Kjo është arsyeja pse ne krenohemi me shërbimin ndaj klientit dhe punojmë me zell për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të blerjes së makinës.

Nëse jeni duke kërkuar për një makinë të besueshme me çmimin më të ulët, mos kërkoni më tej. Në Prio Auto Sales, kënaqësia juaj është prioriteti ynë më i lartë. Me një përzgjedhje të gjerë automjetesh dhe një turne ndërveprues të inventarit tonë nga komoditeti i shtëpisë tuaj, ne jua bëjmë të lehtë marrjen e një oferte, caktimin e një takimi shërbimi dhe aplikimin për financim. Nëse dëshironi të blini një automjet apo ta financoni atë, në Prio Auto Sales nuk ka të refuzuar! Madje më e drejtë do të ishte të shpallnim: TË GJITHË miratohen. Me çmimet tona konkurruese dhe financimin e lehtë, ju do të merrni çmimet më të ulëta për makinën që dëshironi, pavarësisht nga pikëzimi i dosjes suaj të kreditit. Dhe më e rëndësishmja në Prio Auto Sales ju premtojmë çmimet më të ulëta dhe pa tarifa shërbimi apo tarifa të fshehura.

Ju mirëpresim të shfletoni inventarin tonë dhe të aplikoni për financim pikërisht këtu në PrioAutoSales.com për të filluar udhëtimin tuaj të blerjes së makinës! Është e lehtë si 1-2- 3! Nëse ju pëlqen më tepër ta zgjidhni automjetin tuaj, duke e parë e prekur fizikisht, atëherë ejani gjatë orarit tonë zyrtar dhe ne do t’ju ndihmojmë me kënaqësi të zgjidhni një automjet dhe t’i përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni. Ne gjithashtu pranojmë shkëmbim-tregtimin dhe koha jonë e përgjigjes është më e shpejta në industri.

Burimi nga faqja Internet e Prio Auto Sales: https://prioautosales.com

administrator

Related Articles