KANADA/ Viti 2023, komuniteti shqiptar dhe AMPress – Nga Blerina Ruka

KANADA/ Viti 2023, komuniteti shqiptar dhe AMPress – Nga Blerina Ruka

Montreal -Quebec

2023 rriti me një vit tjetër misionin e Albanian Montreal Press të përcjelljes së ngjarjeve në të gjitha këndet e komunitetit shqiptar në Montreal si dhe në provincat e tjera të Kanadasë. Nëpërmjet portalit informativ në platformën dixhitale, AMPress solli në vëmendje aktivitetet kulturore, ngjarjet, dhe zhvillimet e rëndësishme për komunitetin shqipfolës.

Vizitoni për më shumë informacione faqen website
të Albanian Montreal Press
https://www.ampress.ca/

Përfshirja e komunitetit në ngjarje aktuale, intervista ekskluzive me profile e personazhe të njohura, ndikimi i Diasporës shqiptare në Kanada në ngjarjet e fundit në Shqipëri, të gjitha këto si qasje të përqendruara në korrektësi dhe objektivitet, AMPress ka ofruar një burim të besueshëm të lajmeve dhe informacioneve për lexuesit. Përmbledhja e misionit të AMPress në përkushtimin e dhe prezantimin e një perspektive të gjerë dhe të informuar për lexuesin e saj. Ndarja e eksperiencave mbi aktivitetet socio-kulturore të shoqatave dhe organizmave shqiptare të të gjitha provincave në Kanada, konfirmoi edhe këtë vit besimin për raportimin e pothuaj një pjese të konsiderueshme të ngjarjeve nga AMPress.


Vizitoni për më shumë informacione faqen website
të WHOMAN MAGAZINE
https://www.whoman.ca/

Nëntorin e këtij viti, Albanian Montreal Press prezantoi projektin e saj më të ri, revistën digjitale WHOMAN.
WHOMAN Magazine” është një revista më e re në Kanada, e krijuar për të sjellë përmbajtje të pasur, frymëzuese dhe nxitëse për të gjitha komunitetet. Me një fokus të veçantë të femrat dhe burrat, njohja me figurat kryesore që ndikojnë në shoqëri dhe biznes, rubrikat e ndryshme që përfshijnë temat e jetës së përditshme, karrierës, shëndetit, dhe kulturës.
“WHOMAN Magazine” është më shumë se një revistë – është një bashkësi e fuqishme e njerëzve të pasionuar për suksesin, frymëzimin dhe nxitjen për ndryshime pozitive.Me një bashkëpunim me emra me influencë në shoqërinë tonë, imazhe të përcjella nga fotografë profesionistë nga Kanada dhe Europa, me një produksion anglisht të të gjithë revistës, kopertinë e dedikuar, njihuni me WHOMAN nuk është thjesht një revistë; është një hapësirë ku ka rëndësi çdo histori. WHOMAN nuk është vetëm revista jonë; është edhe e juaja.

Në fund të vitit, AMPress shpreh falënderim ndaj lexuesve dhe pjesëmarrësve të komunitetit për mbështetjen e tyre dhe premton të vazhdojë misionin informativ me një përkushtim të vazhdueshëm ndaj çështjeve dhe ngjarjeve që zhvillon komuniteti shqiptar.
Le të kujtojmë se bashku se forcimi i lidhjeve tona si komunitet është një dhuratë e vyer për çdo sezon.

Me shpresë se Viti i Ri 2024 do jetë më i mbarë për të gjithë shqiptarët, bashkëpunimi do të jetë gjithherë i mirëpritur!

Blerina Ruka/ Albanian Montreal PRESS

administrator

Related Articles