KANADA/ Ana Golja publikon këngën e re me mesazhin e fortë për të rinjtë

KANADA/ Ana Golja publikon këngën e re me mesazhin e fortë për të rinjtë

Nga Shani Pnishi
Këngëtarja shqiptaro-kanadeze Ana Golja ka publikuar këngën e re “All Night”. “All Night” flet për sfidat që kanë përjetuar shumë njerëz, të cilat u ndryshuan nga pandemia. Ana synon që me këtë tekst të ndihmojë të tjerët të përfitojnë nga mesazhi. Ana Golja po bashkëpunon me “Kids Help Phone” për t’u përqendruar në faktin se ka burime në dispozicion.
“Kids Help Phone” është shërbimi i vetëm shëndetësor-mendor 24/7 në Kanada që ofron mbështetje falas dhe konfidenciale në anglisht dhe frëngjisht për të rinjtë. Si ekspert i kujdesit virtual të vendit, ata u japin miliona të rinjve një hapësirë ​​të sigurt dhe të besuar për të folur përmes telefonit ose përmes tekstit ose në mbështetje të vetë-drejtuar në çdo moment krize apo nevoje.
Video emocionuese e Ana Golja përshkruan një marrëdhënie me një personazh i cili po has një sfidë me çështjet e shëndetit mendor që përfshin përdorimin e substancave.
Kënga dhe videoja janë një lutje për ndihmë në emër të të rinjve të humbur në ankthin e depresionit, dëshpërimit dhe sfidave të jetës së përditshme, dhënë nga një artist me perspektivë unike mbi këtë temë.

administrator

Related Articles