Festuan pa respektuar masat anti-COVID/ Po shkonin në Meksikë, të rinjtë kanadezë nuk do të kthehen në Quebec

Festuan pa respektuar masat anti-COVID/ Po shkonin në Meksikë, të rinjtë kanadezë nuk do të kthehen në Quebec

Pamjet e të rinjve që kërcenin dhe pinin brenda në avion pa maska janë bërë shumë virale, ndërsa nuk kanë munguar reagimet e ashpra ndaj këtij incidenti për të cilin kanë nisur hetimet. I pari ka qenë vetë Kryeministri kanadez, i cili u shpreh se në një kohë kur shifrat e COVID-19 janë alarmante, një ngjarje e tillë është e papranueshme dhe fyese për të gjithë kanadezët që kanë respektuar masat.

Një ngjarje aspak e zakontë ka ndodhur në mijëra metra lartësi, ku disa të rinj kanadezë janë bërë pjesë e një feste të shfrenuar totalisht me muzikë, alkool dhe kamera si në një festë të zakonshme, gjithçka brenda një avioni që fluturonte nga Kanadaja në Meksikë, ku do të merrnin pjesë në një feste atje.

I pari ka qenë vetë Kryeministri kanadez, i cili u shpreh se në një kohë kur shifrat e COVID-19 janë alarmante, një ngjarje e tillë është e papranueshme dhe fyese për të gjithë kanadezët që kanë respektuar masat.

“Ne e dimë se sa shumë janë munduar njerëzit për sigurinë e tyre gjatë periudhës së festave, duke mbajtur masat anti-COVID dhe duke respektuar çdo masë”, tha ai. Ndërkohë, mësohet se si pasojë e këtij incidenti në ajër, kompania ajrore refuzoi kthimin e këtij grupi personash për në Kanada.

administrator

Related Articles