Business Magazine Albania: Anila Kalleshi, gruaja e triumfeve!

Business Magazine Albania: Anila Kalleshi, gruaja e triumfeve!

Nga Business Magazine Albania

Që në vitin 1998 ka themeluar sipërmarrjen e saj “Anila Kalleshi Center”. Sipërmarrësja, ka punuar fort për të realizuar ëndrrën e saj. Ia ka dalë t’u bëjë ballë vështirësive dhe të jetë një nga 21 femrat më të sukseshmë në Shqipëri.

Baza e sipërmarrjes së saj nis me studimet për dietologji. Qendra e Dobësimit “Anila Kalleshi Center”, ka korrur sukses jo vetëm brenda vendit, në Ballkan dhe Europë, por ajo ka bërë jehonë edhe në Amerikën e largët, ku Anila shpesh herë është vlerësuar edhe me çmime.

Shkollimi i saj jashtë Shqipërisë, e ka bërë atë të ketë më shumë besim në vetvete dhe të ketë më të lehtë të përballojë paragjykimet e njerëzve, në një vend të vogël si Shqipëria.Për BussinessMag.al ajo shprehet se “Anila Kalleshi Center”, është themeluar atëherë kur tregu në Shqipëri nuk ishte i stabilizuar. Mungesa e fondeve ka qenë një nga vështirësitë kryesore të saj. Nisja e një biznesi nga zeroja ishte një sfidë.

Por, me shumë sakrificë ia ka dalë. Ajo thotë se në atë kohë, ka qenë shumë e vështirë për një grua të gjejë hapësirë në biznesin shqiptar.“Që një sipërmarrje të jetë e suksesshme, kërkon përkushtim maksimal që çdo gjë të ecë në rrugën e duhur”. Për Anilën, familja dhe bashkëshoti ishin mbështje e madhe për të mos u dorëzuar në sfidën e sipërmarrjes. Siç edhe u përmend më lart, suksesin e saj e ka dëshmuar më së miri vlerësimi me çmime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.

Nëse ju kanë rënë rasti ndonjëherë të vizitoni zyrën e saj apo nëse ndonjëherë do ta vizitoni, do të mbeteni të mahnitur nga kupat dhe medaljet e renditura. Ata janë dëshmi e suksesit. “Jam vlerësuar me shumë çmime në Shqipëri, Europë dhe në shumë vende të tjera. Nuk ka qenë vetëm një çmim, por disa që kanë përmbushur qëllimet e mia dhe kanë afirmuar karrierën time profesionale”.

administrator

Related Articles