Përjashtimi i Berishës nga PD, Mishel Koçiu: Veprim sorosian në vasalizimin përfundimtar të Shqipërisë!

Përjashtimi i Berishës nga PD, Mishel Koçiu: Veprim sorosian në vasalizimin përfundimtar të Shqipërisë!

Nga Mishel Koçiu

U prehtë në paqe pluralizmi shqiptar! Perdja e një epoke ra!
Nesër në 10 Shtator 2021, hapet perdja e Teatrit të Ri të Kukullave, ku marionetat me uniforma mavi e blu, pa seks a gjini të përcaktuar, do të votojnë njëzëri ligje për Prindin 1 e Prindin 2, sepse ky është halli më i madh i ditës për shqiptarët.
Në llozhën kryesore do të jetë ambasadorja Kim dhe çiliminjtë e tjerë të Europës. Ndërsa në portet dhe aeroportet e vendit, mijëra shqiptarë do të zhduken nga sytë-këmbët gjatë çdo “seance shfaqjeje”.
Le të mos e zbukurojmë, jo po atëvrasje, jo po lëvizje hamletiane.
Thjesht e shqip është një goditje skuthi poshtë brezit.
Mund të quhet nga dikush edhe si triumf i urtësisë për përmirēsim tē marrëdhënieve PD-USA. Për mua ky veprim është skajshmërisht ndikimi sorosian në vasalizimin përfundimtar të Shqipërisë!

administrator

Related Articles